MHVJ benytter stadigt rigtige billetter

Billetpriser

gældende fra 1. januar 2017

Priser i DKK Mariager-Handest
Handest-Mariager
Mariager-True
True-Mariager
Handest-True
True-Handest
Retur-billet Voksen 120,- 70,-
Barn 60,- 35,-
 
Enkelt-billet Voksen 80,- 45,-
Barn 40,- 23,-

Barnebillet gælder for et barn fra 4 år, men under 12 år.

Børn under 4 år rejser gratis.

Der gives ikke pensionistrabat.

Forudanmeldte grupper på mindst 20 voksne, betalende personer kan opnå rabat. Kontakt MHVJ for nærmere information.

Køb af billet

Billetter købes normalt på Mariager station inden afgang.

Dobbeltbilletter (returbilletter) kan også forudbetales på Visit Mariagerfjords hjemmeside. Husk at tage kvitteringen med og få den ombyttet med "rigtige" veteranbanebilletter på billetkontoret inden afgang.

Starter rejsen i Handest eller eventuelt på en anden station eller trinbræt, købes billetter i toget - dog kan der på visse dage også købes billetter på stationen i Handest.

Der kan ikke anvendes betalings- og kreditkort ved betaling.

Plads i toget

Det er ikke muligt at reservere plads i toget (med mindre der er tale om forudanmeldte grupper på 20 personer og derover), men generelt er der ikke problemer med at finde en siddeplads. Enkelte tog kan dog desværre være overfyldt.

MHVJ forsøger at tilpasse pladsen i toget efter behovet, men vore gamle lokomotiver og motorvogne sætter også en teknisk begrænsning på kapaciteten (hvor mange vogne de kan trække).

Vore passagerer må da rykke lidt tættere sammen, men vi kan ikke helt undgå, at nogle passagerer må stå op på turen en gang i mellem. Heldigvis er vognenes åbne endeperroner et populært sted at opholde sig.

Ved rejse med "Trekantruten" skal der på forhånd reserveres plads på turistkontoret, da fjordskibet "Svanen" kun må medtage et vist antal passagerer. Reservationen giver ingen garanti for siddeplads i toget.

Til Køreplan.