Hvis du plejer at køre med offentlig transport, eller hvis du skal til at gøre det nu, efter måske at have kørt i egen bil i mange år, kan det være en rigtig god idé at kende til Rejseplanen, som virkelig kan hjælpe dig med at komme frem nemmest og ikke mindst hurtigst med offentlig transport.

Rejseplanen er det perfekte værktøj for dig, der gerne vil hurtigt og nemt frem og tilbage mellem punkt A og B. Her kan du via få klik på din mobil finde den næste afgang, og skal du på en længere rejse, kan du også se de præcise tidspunkter for, hvor og hvornår du skal skifte, og hvilke linjer du skal skifte over til.

Hent appen ned på din telefon

Hvis du ikke allerede har fået den hentet på din mobil, er det en rigtig god idé at downloade Rejseplanen appen med det samme.‌‌‌ Du kan også godt bruge Rejseplanen på din computer, men det er klart nemmest at hente appen ned på din smartphone, så du hele tiden har den lige ved hånden.

Når du har hentet appen ned på din iPhone eller Android telefon, har du mulighed for at tjekke afgange og ankomster eller at planlægge din rejse døgnet rundt direkte fra din mobil. Derfor er det også et must at have appen på din mobil, hvis du skal til at rejse med det offentlige ofte.

Muligt at se eventuelle forsinkelser

Derudover er det også praktisk at have appen på din mobil, da du direkte igennem appen kan se, om dit tog eksempelvis er forsinket eller ej. Hvis du er på vej mod toget, og derfor ikke er på banegården eller perronen endnu, hvor du ellers kan finde disse oplysninger om togets tider, kan du se informationer løbende om din afgang i appen.

Er du eksempelvis sent på den, så du skal løbe mod toget, kan det være en god idé lige at tjekke, om det nu er forsinket, så du ikke behøver at skynde dig tværs gennem byen for at nå det.

Bliv klogere på reglerne for din rejse hos Rejseplanen

Rejseplanen kan også hjælpe dig med at gøre dig klogere på, hvordan reglerne for din rejse er. Skal du eksempelvis have din cykel med i toget, kan du se regler for dette hos Rejseplanen. Det kan være praktisk at have lige ved hånden, så du ikke er i tvivl.

Det kan også være, du er nødt til at rejse med din barnevogn, og reglerne for dette er eksempelvis forskellige, alt afhængig hvilken afgang du skal med. Der er også særlige regler for, hvis du skal have din hund med. Alt dette kan du altid blive klogere på hos Rejseplanen, enten i deres app eller på deres hjemmeside.

Få SMS eller push-beskeder om ændringer på din rejse

En af de smarte fordele ved at have appen på din mobil er, at du kan få sendt push-beskeder, hvis der skulle være ændringer ved din afgang. Så skal du ikke selv holde øje med det løbende.

Du kan også sætte den til, at du får en SMS, hvis du hellere vil have det. Igen kan det være praktisk, da du på den måde hele tiden kan blive klar over, hvis der skulle opstå nogle ændringer på din rute.

Så hent appen i dag og rejs nemt med det offentlige.