Hvis du ikke har prøvet at køre med Metro for nyligt i København, kan du glæde dig til næste gang, du kommer til byen. For efter Cityringen åbnede i efteråret 2019, er det blevet markant nemmere at komme rundt i den danske hovedstad.

Cityringen har ingen endestation. Du kan i princippet køre rundt og rundt, indtil du ikke gider mere. Den har været med til at forbinde byen på en utrolig smart og ikke mindst praktisk måde, som virkelig har været et skridt i den rigtige retning for alle i København.

Nemmere for pendlere at komme rundt i byen

For de mange københavnere, der hver dag har været vant til at køre med eksempelvis S-tog, bus eller den oprindelige Metro rundt i byen for at komme i skole eller på arbejde, er Cityringen nu blevet deres foretrukne måde at transportere sig selv rundt i byen på.

Cityringen har gjort livet meget nemmere for pendlerne, der i myldretrafikken har travlt med at nå fra A til B. Den har gjort det unødvendigt at tage eksempelvis flere forskellige transportmidler som bl.a. både bus og S-tog. Nu kan mange nøjes med at tage Cityringen til og fra arbejde eller skole.

Forvandler København til en rigtig storby

At København har fået Cityringen har været en kæmpe gevinst for byen. Bevares, den har været undervejs i mange år, og der er mange, der har været trætte af selve byggeriet omkring den nye Cityring, men det har i den grad været ventetiden værd.

Cityringen har været med til at forvandle København til en “rigtig” storby. Ligesom det er nemt at komme rundt i London med deres tube system, er det nu også blevet smart, enkelt og nemt at bevæge sig rundt i København, uden at skulle skifte rundt mellem Metro, S-tog og bus. Nu er Cityringen nok til de fleste menneskers behov.

Prøv selv Cityringen i dag

Hvis du endnu ikke har prøvet at køre en tur med Cityringen, er det da bare på tide at få det gjort.

Det er utroligt nemt, og det er i den grad den mest enkle måde at komme rundt i København. Så hop på vognen og lad dig imponere af Cityringen.