Er du en af de mange danskere, der dagligt kører med tog, kan det være, du på et eller andet tidspunkt har oplevet udfordringer med at forblive online på dine digitale enheder.

Der er utroligt mange huller i forbindelsen, når du kører gennem det danske landskab. Men hvad kan du gøre for at løse dette problem? Kan det overhovedet lade sig gøre at gøre noget ved det? Det kigger vi på her.

Vælg et teleselskab med god dækning

Først og fremmest kan du evt. overveje at skifte teleudbyder. De mange udbydere i Danmark opererer på flere forskellige netværk, og dermed kan det være, at et af de øvrige netværk, end det du er på, kan give en bedre dækning på den strækning, du kører dagligt.

Du kan evt. tage et kig på Oister mobilt bredbånd. Oister benytter sig af 3, så hvis du er på Yousee, Telia eller Telenor, kan det være, du kan opleve en bedre forbindelse ved at skifte over på Oisters abonnement i stedet. Det er i hvert fald værd at overveje, hvis du har store udfald på din nuværende forbindelse.

Muligt at kombinere god dækning og lav pris?

Vil du gerne have billig mobilbredbånd, men samtidig også være sikker på en god forbindelse? Så skal du ikke være bange, for det kan lige så vel lade sig gøre at få en god forbindelse hos et lavprisselskab, som det kan lade sig gøre hos et af de dyrere selskaber på markedet.

 Det kan altid være en god idé at kigge på dækningskort, når du skal vælge ny udbyder, da du på den måde kan se, hvor deres master står, og dermed også se styrken i signalet i et specifikt område, der er relevant for dig.

Hent indhold ned på forhånd

Hvis du er glad for at se film og serier på din tur i toget, kan det være en god idé at overveje at hente indholdet ned på forhånd, så du har det liggende lokalt på din enhed. På den måde er du ikke afhængig af en god forbindelse til nettet, før du kan streame det, du gerne vil se på vejen til eller fra arbejde eller skole.

Langt de fleste apps tillader dig at hente indholdet ned til offline brug. Så kan du gøre det, når du er forbundet til et WiFi. Så slipper du også for at bruge din egen data på at streame.

Træt af dårligt internet når du kører i tog?
Træt af dårligt internet når du kører i tog?
jernbaner Tele, Transport

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.