Bruger du hver måned alt for mange penge på forskellige transportmidler, kan det være, at du her kan finde dig et par gode tips til, hvordan du kan spare penge på transport. Vi kommer i hvert fald med et par bud til dig, du kan bruge, som du har lyst til.

Klik her og få info om tæger og tægebid, hvis du har brug for det.

Lav samkørsel med andre

For det første kan det være en mulighed for dig at lave samkørsel med andre. Det kan fx være til og fra arbejde eller fra skole. Er der nogle af dine kollegaer, der alligevel kører stort set den samme rute som dig hver eneste dag, er der jo ingen grund til, at I kører til og fra arbejde i hver jeres bil. Så kan I lige så godt køre sammen og på den måde deles om udgifterne til brændstof. Det kan være en god måde til at spare penge på din kørsel.

Vælg de billige billetter i toget

Når du skal rejse med tog, kan der også være gode muligheder for at spare mange penge ved at vælge de rette billetter. Skal du fx køre med DSB, kan det være en god idé at kigge efter Orange billetter, da de tit står til under det halve af den originale billetpris. Så har du mulighed for at planlægge din rejse i god tid, kan det være godt at kigge efter en Orange billet, når du skal køre langt i tog. Det kan i den grad svare sig.

Tag cyklen når du kan

Sidst, men ikke mindst, kan det også være en rigtig god idé at bruge noget mere tid på cyklen end i bilen, når du har mulighed for det. Det kan fx være, når du skal ud at handle eller har ærinder i byen. Her kan det være en rigtig god idé at lade bilen stå og tage cyklen i stedet for. På den måde kan du køre nogle færre kilometer i din bil og bruge færre penge på brændstof, og i stedet kan du køre gratis på din cykel, som jo kun kræver et par stærke ben til at køre.

Mange steder hvor du kan spare

Som du kan se, er der jo mange forskellige steder, hvor du har mulighed for at spare penge på transport, alt afhængig af dine nuværende transportvaner. Det kan også være, at du skal begynde at kigge på at købe dig en elbil, som kan være billigere i drift end en benzinbil, hvis du ikke allerede har købt dig sådan en. Måske skal du også skifte helt over til kun at tage det offentlige i stedet for at have din egen bil. Der er mange forskellige måder at strikke dine transportvaner sammen på.

3 tips til at spare penge på transport
3 tips til at spare penge på transport
jernbaner Transport

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.