Skal du snart på ferie, men er du i disse tider ikke sikker på, hvad der vil være den bedste måde at rejse på, kan det være, at vi her kan hjælpe dig med at blive lidt klogere.

Husk flåtpille til kat hvis du skal have din kat med på ferie.

Skal jeg tage toget?

Hvis du gerne vil til udlandet, men du ikke har lyst til at flyve, kan det være en oplagt mulighed for dig at tage toget i stedet. Der kan dog være flere ulemper med toget sammenlignet med at rejse med fly.

For det første kan det være meget dyrere at rejse med tog. Der er ikke samme mulighed for at finde discount billetter, som du fx kan med fly. Derudover tager det jo også meget længere tid at rejse med tog. Hvor en tur til Østrig kan klares på en time eller to i fly, tager det et døgn eller to med tog.

Hvad med bilen?

Du kan naturligvis også vælge at kigge nærmere på at tage din bil. Der er stadig mange mennesker, der vælger at tage på bilferie ned gennem Europa, når de skal have sol og sommer.

Det kan du også sagtens gøre. Har du en elbil, er det jo en fordel. Og der er efterhånden begyndt at komme mange ladestandere ned gennem Tyskland, så du har mulighed for at få strøm på din bil. Men det er jo stadig ikke lige så nemt og hurtigt som at fylde benzin på sin bil.

Gør det noget, at jeg flyver?

Du kan jo også vælge bare at sætte dig op i et fly, hvis du gerne vil gøre det på den nemmeste måde. Det er klart, at der er nogle omkostninger ved at flyve i forhold til klimaet, men det er jo op til dig, hvor meget du vil tænke over det.

Så længe flyene stadig flyver, gør det jo ikke så meget, om du er med eller ej. Og forhåbentlig kommer der på sigt nogle ordentlig afgifter på at flyve, så det ikke altid bare lige vil være det naturlige førstevalg af transport.

Du bestemmer selv, hvordan du tage på ferie

Det er i sidste ende helt op til dig selv at finde ud af, hvordan du helst vil tage på ferie. Om det skal være med fly, i bil, med tog eller noget helt fjerde.

Du kan jo også vælge at cykle på ferie eller at sejle, hvis det er en mulighed for dig. Der er mange alternativer til at tage med et fly. Det er ikke nær så nemt, men det kan give dig en god samvittighed i forhold til klimaet.

Hvad er den bedste transport når du skal på ferie?
Hvad er den bedste transport når du skal på ferie?
jernbaner Transport

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.