Rejser du meget med tog, eller skal du snart i gang med at pendle med  tog, kan det være en rigtig god idé at tage en kop kaffe med hjemmefra, så du altid har kaffe lige ved hånden. På den måde kan du sidde og nyde din dejlige kop kaffe undervejs på turen, og du kan bruge tiden på at blive lidt mere frisk, så du er klar til en god arbejdsdag.

Så er du sikker på at få kaffe

Før i tiden var det jo sådan, at du kunne købe dig en god kop kaffe i toget, enten fordi der kom en salgsvogn gennem toget, eller fordi der var en automat, du kunne trække en kop kaffe i. Men sådan er det desværre ikke længere.

I langt de fleste toge er der hverken salgsvogn eller en automat, hvor du kan få dig en kop kaffe. Så hvis du vil være sikker på at få dig en god kop kaffe på din tur til arbejdet, er du altså nødt til selv at tage den med i toget.

Find Starbucks til Dolce Gusto her.

Vælg lige den kaffebønne du elsker

Når du skal lave kaffe til at tage med i toget, kan det være godt at lave den på de kaffebønner, du er holder mest af. Er det længe siden, du har forkælet dig selv med disse kaffebønner, er det måske på tide at købe dem igen.

Der er ingen grund til ikke at drikke den kaffe, du elsker, når du nu har gode muligheder for at købe din favorit kaffe. Er det længe siden, du har købt de kaffebønner, du holder af, er det bare med at gøre det igen, så du kan nyde den bedste kaffe i toget.

Med en termokop holder kaffen sig varm på hele togturen

Sørg også for at købe dig en god termokop, så din kaffe har mulighed for at holde sig varm, indtil du får drukket det hele. Med en god termokop er det ingen sag at holde sin kaffe varm på hele sin togtur.

jernbaner Mad og drikke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.