Der er mange mennesker, som har en bil, der egentlig ikke har brug for den, når det kommer til stykket. Og det kan faktisk ende med at spare dig en masse penge, hvis du vælger at bruge offentlig transport frem for at have egen bil, selvom det også godt kan virke dyrt at købe enten buskort eller pendlerkort.

Herunder er der nogle af de punkter, hvor du kan spare penge, hvis du skifter til offentlig transport. Og så har vi slet ikke medregnet selve bilens pris, som du sikkert også afdrager på hver måned.

Find plisségardiner efter mål her.

Så skal du ikke tænke på benzin, diesel eller el

Når du har din egen bil, kommer du hurtigt til at bruge mange penge på brændstof, uanset om du så kører på benzin, diesel eller el.

Denne udgift kan du helt slette fra dit budget, hvis du vælger at skifte over til offentlig transport, da du i så fald ikke får brug for at fylde benzin eller diesel på bilen, eller har brug for at oplade den, hvis det er en elbil.

Slip for at betale vægtafgift og forsikringer

Dernæst kan du også godt skære vægtafgiften og forsikringerne væk, da du heller ikke har brug for at betale grøn ejerafgift, hvis du ikke ejer en bil, eller at betale for en bilforsikring. Dette kan nemt være punkter, der løber op over et års tid, og så er det jo dejligt, hvis du bare kan skære dem væk fra dit budget, så du ikke skal tænke på at betale de regninger mere.

Er du træt af at betale flere hundrede kroner om måneden, hvis ikke mere, for at have forsikringer og betale afgifter på bilen, er det jo dejligt at kunne slippe for det ved at sælge bilen og skifte til det offentlige.

Du skal ikke være bange for reparationer

Sidst, men ikke mindst, skal du heller ikke være bange for uforudsete udgifter, når det kommer til bilen. For uden en bil slipper du også for bekymringen om eventuelle reparationer, der måtte være nødvendige for at få bilen til at køre.

Du skal ikke længere på værksted med din bil, og hverken syn eller lignende skal du betale for, når du ikke har en bil mere. Så vil du gøre din økonomi en tjeneste, kan det være godt at skifte bilen ud med et pendlerkort i stedet for.

Vil du have skrå lamelgardiner i din bolig, finder du dem online.

jernbaner Transport

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.