Har du en bil, er der gode chancer for, at du også har en forsikring og vejhjælp. Men hvornår har du sidst undersøgt, om du har mulighed for at spare penge ved at skifte til et andet forsikringsselskab?

Alt for mange danskere betaler alt for meget for deres forsikringer, og derfor kan det være en god idé altid at tage temperaturen på markedet, så du kan finde ud af, om du har mulighed for at spare penge ved at skifte til et andet selskab. Læs mere om FDM auto og vejhjælp her hvis du er interesseret.

Sammenlign altid priser

Uanset hvornår du skal købe bilforsikring eller vejhjælp er det en god idé at sammenligne priser, så du er sikker på ikke at ende med at betale alt for meget for dine løsninger. Der er jo ingen grund til at betale 500 kroner om måneden for et produkt, du kan få til 350 kroner et andet sted.

Der er mange hjemmesider og online værktøjer, der kan hjælpe dig med at sammenligne priserne automatisk, så du ikke skal sidde og gøre det manuelt.

Har du vejhjælp inkluderet?

Det kan også være godt at undersøge, om du egentlig allerede har vejhjælp inkluderet i et andet abonnement. Har du eksempelvis købt en VW hos en autoriseret forhandler, har du vejhjælp med uden yderligere omkostninger. Og så er der jo ikke nogen grund til at købe en fra en tredjepart.

Du kan altid tage kontakt til din bilforhandler eller dit forsikringsselskab for at høre, om du har vejhjælp med dit abonnement, hvis du er i tvivl. Ellers kan du ofte også finde god information om det på deres hjemmeside, hvor det hele som regel står frit tilgængeligt.

Spørg hvis det er nødvendigt

Det er også vigtigt, at du tager kontakt til enten din bilforhandler, dit forsikringsselskab eller hvem der nu har noget at gøre med din bil, hvis der er noget, du er i tvivl om. De har en stor kundeservice, der sidder klar ved telefonerne til at svare på dine spørgsmål, så de sidder der jo for det samme.

Det kan også være, du kigger på at købe en ny bil og måske skal skifte bilforsikring. Så er det også godt at ringe for at høre, om der er noget, du skal gøre, nu hvor du vil skifte forsikring. Læs mere om BMW M6, hvis du savner inspiration til nye biler.

Du kan altid skifte forsikring

Sidst, men ikke mindst, er det også altid godt at huske på, at du altid har mulighed for at skifte forsikring på din bil, hvis du finder et andet sted, hvor du kan få den billigere. Med mindre du naturligvis er bundet af en bindingsperiode.

Du kan altid gå ind til andre forsikringsselskaber og indhente priser på din forsikring, hvis du er nysgerrig efter at vide, om du kan spare penge ved at gå et andet sted hen. Det ligger dig frit for at undersøge markedet, når du har lyst til det.

Spar penge på din bilforsikring og vejhjælp
Spar penge på din bilforsikring og vejhjælp
jernbaner Transport

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.