Skal du ud at køre langt, kan det være smart at have noget underholdning med dig. Så kommer tiden til at gå hurtigt, og du har rent faktisk noget at lave under din køretur. Vind nemt i online konkurrencer på turen også, hvis du ikke gider at se flere film eller serier.

Der er efterhånden mange forskellige elektroniske enheder, du kan vælge imellem, når det gælder om at finde den rette løsning for dig.

Mulighed for at bruge din computer i toget

Skal du eksempelvis køre i tog, er det oplagt at tage din bærbar computer med, da du har mulighed for at komme på WiFi og rent faktisk også få strøm til din PC, mens du er på tur. Du kan også sagtens bruge din iPad eller din mobil, men du kan lige så godt nyde godt af den ekstra plads, du har i et tog, og få en større skærm at se underholdningen på.

Hvis du ikke har adgang til WiFi i toget, kan det være en mulighed at dele dit ned fra din mobil, eller du kan hente film ned på din computer, som du så kan se.

Tag din iPad med i bilen

Skal du være passager i en bil på en længere tur, kan du her med fordel tage din iPad med. Har du ikke en iPad, så vind en iPad her. Det er nemt og hurtigt at deltage, og du kan på den måde nemt komme i besiddelse af en iPad, uden at du skal betale for den.

En iPad har jo efterhånden snart lige så stor en skærm som en laptop, og med den har vi virkelig fået en nem måde at se film og serier, når vi er på farten, og det ikke lige er praktisk at have vores computer med.

Download offline til flyveturen

Er det en flyvetur, du er på vej ud på, kan det være en rigtig god ide at hente underholdningen ned til offline brug. Det kan lade sig gøre via din mobil eller tablet i langt de fleste streaming apps.

Ved at gøre dette, har du ikke behov for internet for at se din underholdning. Så ligger det bare lokalt på din enhed, og du kan se det, selvom du sidder i et fly uden adgang til noget netværk. Det er virkelig smart, og det sparer dig også for en masse brug af data på din tur.

Husk underholdning til køreturen
Husk underholdning til køreturen
jernbaner Transport

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.