Hvis du har behov for at transportere din grill, er det meget vigtigt, at du husker at gøre det omhyggeligt og tager dine forholdsregler.

Ved at tænke dig lidt om gøre forarbejdet godt nok, sker der ikke noget med din grill, og din bil og trailer er rene og pæne efterfølgende. Her får du et par tips til, hvad du skal tænke over, når du skal transportere din grill fra a til b. Find den rette grill her, hvis du står og mangler en ny.

Gør den ren inden du lægger den ind i bilen

Først og fremmest er det meget vigtigt, at du husker at rengøre din grill, inden du overhovedet går i gang med at flytte på den. Tøm gammelt kul ud af den, fjern asken og gør den godt rent, inden du starter med at flytte den.

Hvis du skal transportere din grill inde i selve bilen, og du ikke har en trailer, kan du meget hurtigt få snavs ud over det hele, hvis du ikke har gjort grillen ren. På samme måde kan du også få snavs i din trailer. Så gør din grill ren som det første. Så er det meget nemmere at flytte den.

Spænd den godt fast på traileren

Skal du bruge en trailer til at flytte din grill, er det nødvendigt at have det rette udstyr og de rette snore til at kunne spænde den godt fast, så den ikke rykker sig en milimeter, mens du kører.

Der er mange, der er alt for dovne, når de skal flytte store ting på en trailer, og dermed får de ikke spændt den godt nok fast. Og her kan der ske store ulykker, hvis den pludseligt river sig løs og ryger af, mens du kører. Så spænd den altid godt fast på traileren.

Tag løse dele ud af grillen på forhånd

Sidst, men ikke mindst, er det jo også vigtigt, at du tager alle løse dele ud af grillen, hvis der findes sådanne. Fjern risten, tager evt. låget af din kuglegrill og skil gerne benene fra selve grillen, hvis det kan lade sig gøre.

Det er meget nemmere og mere sikkert at have grillen del for del, så der ikke pludseligt river sig en del løs undervejs. Det kan være farligt, plus at du ikke ved, hvor den del er henne, når du så kommer frem til det sted, grillen skal stå.

Transporter din grill omhyggeligt
Transporter din grill omhyggeligt
jernbaner Transport

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.