I gamle dage var det helt normalt, at man kørte en søndagstur. Destinationen var uklar og formålet ikke rigtigt andet, end at man sammen skulle hygge sig lidt. I stedet for at tage de store veje, så kunne man finde på at dreje ind ad den kringlede landevej, der førte forbi møllehuset, bækken og til slut det gode bageri nede i byen. Her kunne man så passende gøre holdt for at tage flødekager med hjem til eftermiddagskaffen.

En køretur for hyggens skyld

I dag går det hele altid så hurtigt, at der sjældent er nogen, der tager sig tid til blot at køre en tur, hvis ikke de er på vej et sted hen. Men har du overvejet at prøve det? Blot at rive en dag ud af kalenderen, sætte sig i bilen og køre en tur for at kigge lidt på det pæne, danske landskab. Det kan være dejligt afslappende, og der er stor chance for, at man får øje på detaljer i naturen, der til daglig går ens næse forbi. Prøv at køre ud og kigge på verden. Og hold en pause når du trænger til at strække benene, eller hvis der er noget, du gerne vil se lidt nærmere på.

Hold spisepause

For at tilføre turen et ekstra element af hygge og for virkelig at komme ud i det fri og nyde naturen, kan du med fordel indlægge en spisepause, når du kører søndagstur. Smør sandwich og tag dem med i picnickurven eller pak den store køletaske og tag din grill med under armen. Der er ikke noget mere hyggeligt end at sidde på tæppet med mennesker, man holder af, og nyde et godt måltid mad.

Vælg en mobil grill

Hvis du er mere til grillmad end smørrebrød, så er det en god idé at se sig om efter en grillmodel, der let kan pakkes sammen og tages med. En cobb grill kul er udformet ud fra en helt særlig teknologi, der gør grillen varm indeni, selvom den er helt kold udenpå. Det er enormt praktisk, hvis man gerne vil have den med på tur. Efter brug behøver man derfor ikke at vente særligt længe på nedkøling, før man igen kan være på farten.

Kør på picnictur i det fri
Kør på picnictur i det fri
jernbaner Mad og drikke, Miljø

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.