Har du ikke egen bil, betyder det ikke, at du ikke nemt kan komme rundt i hele Danmark.

Med tog og bus kan du komme rundt til stort set alle byer, og det er meget nemt at have med at gøre. Og hvis du mener, at det er for dyrt at gøre brug af eks. DSB, kan du jo altid overveje at tage nogle af de private busser, der går mellem Sjælland og Jylland. Her kan du eks. kigge på Kombardo Expressen.

Læs mere om at få lavet en karikaturtegning her.

Du behøver ikke bil for at tage på ferie i Danmark

Selvom det for mange er meget nemmere at tage på ferie i Danmark med egen bil, behøver det ikke at være det, der holder dig fra også at holde ferie herhjemme.

Der går busser og toge på tværs af Danmark, og du kan endda hoppe på en færge og tage ud til de små øer, som vi har, hvis du gerne vil på en god gammeldags ø-ferie. Vi skal være glade for den offentlige transport, vi har til rådighed herhjemme.

Bus og tog kan klare de fleste ture

Du kan komme rigtig langt bare ved at bruge bus og tog i Danmark. Her kan du nemt komme fra den ene ende af landet til den anden, og selvom du eks. kun kan tage toget mellem de større byer, er der gode muligheder for at hoppe direkte ud i en bus og køre videre.

Selvfølgelig koster det penge at rejse på denne måde, men det gør det jo bare generelt at rejse. Hvis du vil gøre det gratis, skal du jo hoppe på din cykel eller begynde at gå. Både egen bil eller det offentlige koster penge at tage med.

Brug dit rejsekort til at komme frem og tilbage

I Danmark kan du langt de fleste steder gøre brug af dit rejsekort, når du vil tage med det offentlige. Det er en nem måde at rejse på, da du bare tjekker ind, når du starter din rejse, tjekker ind hvis du skifter transportmiddel, og tjekker ud når din tur er ved at være slut. Dette er dog kun til brug i de offentlige transportmidler.

Skal du med en af de private busser, skal du købe en billet til din tur direkte hos dem, og her kan det altså ikke lade sig gøre at rejse med hjælp fra dit rejsekort.

Offentlig transport gør det nemt at komme rundt i hele Danmark
Offentlig transport gør det nemt at komme rundt i hele Danmark
jernbaner Transport

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.